4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠI SLOŽNI: Fudbaleri crveno-belih pružili podršku Branku Jovičiću (FOTO)

Objavljeno: 07.08.17 u 13:09

U ekipi Crvene zvezde, po svemu sudeći, vlada veoma dobra atmosfera, a nju nije narušila ni ozbiljna povreda Branka Jovičića.

Jovičić je zaradio prelom metatarzalne kosti nakon neopreznog starta Nikole Drinčića, pa će pauzirati dva meseca.

Kako je Jovičiću u ovom mometu izuzetno teško zbog toga što će propustiti susrete sa Krasnodarom, kao i prvi ovosezonski večiti derbi, saigrači su odlučili da mu pruže podršku preko društvenih mreža, a pre svih Luka Adžić i Vujadin Savić:

 

Објава коју дели Luka Adzic (@adzinho11) дана

Jovičić je ovog leta stigao na Marakanu iz Rusije, i u dosadašnjem toku sezone bio je jedan od najboljih pojedinaca tima iz „Ljutice Bogdana“.

0
0

4 Komentara

  1. Bracuska sta mislite da namestimo a?
    Moze naravno sto da ne ali nzm kako.
    Pa znamo mi imamo islustva nema brige.
    Ok onda. Znaci zelimo da kod vas odigramo nereseno. A sta dobijamo za uzvrat. Pa moze neki igrac. E pa necemo.sto . Pa zato. Zato sto smo se dogovorili sa partizanom. Pratizan od nas kupuje brazilca . Alo partizan kupuje brazilca. Ronaldo daaaj goool daj goool alo bre

    0
    0
    Odgovori
  2. Seiriti zato što slomiš protivnika jer si svjestan da si slabiji i da je taj nesportski i neljudski način ustvari jedini koji ti može donijeti neku prednost, može samo individua prošarana crno-belim kompleksima koje vuče još iz djetinjstva, a za koje je kriva Crvena Zvezda. Željeti namjerno povređivanje suparnika može samo p…a u duši. Sjetićeš se ti ovoga što si pisao na portalima kad ti se nešto desi! No, tada će ti biti kasno da razmisliš o svemu, pa i svom jadnom i prezira vrijednom ponašanju.

    0
    0
    Odgovori
  3. …uzalud suze, uzalud poDrska, nego, POZURITE, sezona kupanja jos traje-DRINI ZAHVALITEEEEE-zakasniti NECETEEEE……………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter