0
Domaći fudbal

FOTO: Voždovac/Marko Spasojević

SREĆKOVIĆ: Okrećemo se Partizanu

Objavljeno: 07.08.17 u 14:28

Fudbalski klub Voždovac savladao je Borac iz Čačka u prošlom kolu Superlige Srbije, a prvi gol na meču delo je Nikole Srećkovića.

 

Pobeda protiv Borca je veoma važna za nas, jer je veoma teško ostvarena. Gosti su se pokazali kao veoma čvrsta ekipa, koja nije osvojila ni bod na startu i znali smo da će potražiti neki bod na našem terenu, rekao je Srećković, inače član mlade reprezentacije Srbije, za zvanični sajt kluba.

Nakon propuštene šanse iz jedanaesterca, ubrzo smo primili gol. Međutim, to nas nije obeshrabrilo, verovali smo u sebe i sa istim ciljem, svi do jednog smo izašli na teren, sa željom da pobedimo.

Posebno je srećan zbog gola:

Na moju veliku sreću, moj gol je otključao bravu gostiju, a nakon tog trenutka, pojačali smo napade, „lomili“ protivnika i nagrada je usledila dva minuta pre kraja. Čestitke i Peroviću za lep debitantski pogodak. Gol mi svakako znači, ali najbitnije u ovom trenutku je činjenica da smo uzeli tri nova boda kojim smo potvrdili pobedu protiv Bačke. Raduje pored svega navedenog i podrška navijača i na tome im veliko hvala, prokomentarisao je Srećković i prisustvo publike na ovom meču.

Pravi izazovi tek predstoje…

Borac i Bačka su iza nas. Nema puno prostora za slavlje, u sredu gostujemo šampionu Partizanu. Mi ne odustajemo od naše filozofije i našeg stila igre. Idemo da se nadigravamo i neka pobedi bolja ekipa, zaključio je Srećković.

Voždovac protiv Partizana na stadionu JNA igra u sredu od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter