2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJAN GEST: Fudbaler Partizana imao poruku za povređenog Jovičića (FOTO)

Objavljeno: 07.08.17 u 20:40

Rivalstvo je opravdano ali tokom 90 minuta na terenu, u ostatku vremena svi su oni prijatelji, ili barem kolege.

Tako je i u slučaju fudbalera dva najveća srpska kluba, a to je pokazao prvotimac iz redova crno-belih.

U poslednjem meču trećeg kola Superlige je Branko Jovičić doživeo tešku povredu nakon jednog starta Drinčića, te mu sledi duga pauza u momentima kada je pružao neke od najboljih partija u svojoj karijeri.

Poruku podrške mu je u ovom teškom momentu poslao defanzivac Partizana, Nemanja Miletić koji je u jednom kratkom periodu bio saigrač sa Jovičićem u timu Borca iz Čačka. Miletić je ovog leta stigao u Humsku, a na svom Instagram profilu je uz fotografiju Branka Jovičića napisao: ‘Želim ti brz oporavak dobri brate moj, drži se’.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0

2 Komentara

  1. ….jbg. takvi smo ti MI Grobari, ipak mali Jovicic nije nista kriv za nastanak tog crvenog zla, TO se ‘desilo’ dalekkko pre njegovog rodjenja i nikako ON ne bi trebao da ‘trpi’ POSLEDICU TOGa, zna se KO BI i KO CEEEE TEKKK „PROCI“ kao TI***TO.. …………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje nadji devojku,ali ocigledno si mali mentolcic koji samo sedi ispred kompa i pokusava da izleci komplekse iz detinjstva.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter