4
Košarka

FOTO: STARSPORT

OKUPILI SE CRNO-BELI: Partizan sa neverovatno malim brojem igrača počeo pripreme

Objavljeno: 07.08.17 u 21:20

Na Dorćolu, u hali ‘Dinamik’ su crno-beli odradili prvi trening pred novu sezonu.

Kako se i očekivalo, u dosta promenjenom sastavu od onoga koji je završio prošlu.

Samo njih četvorica je danas treniralo što se igrača Partizana tiče. Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović i Đorđe Majstorović. Pored njih, tu su bila tri košarkaša koji su na probi, Đorđe Tresač, Vuk Obradinović i Aleksa Novaković, dok je Vanja Marinković gledao trening zbog zdravstvenih problema.

Što se igrača Partizana koji nisu mogli da prisustvuju početku priprema tiče, Obrad Tomić je trenutno sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine. dok će američki duo Džejmi Skin i Ijan Bejker stići u nedelju.

Prvi pripremni duel crno-beli će imati sa Temišvarom i Oldenburgom 26. i 27. avgusta, a nakon toga sa Bešiktašem i Igokeom, kao i Megom i Lokomotivom iz Kubanja na prijateljskom kupu.

Crno-beli će učestvovati i na ABA Superkupu koji će se igrati u Baru, a generalnu probu će imati sa Fenerbahčeom 26. septembra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ sa početkom od 19 časova.

0
0

4 Komentara

  1. …NEKO se okupi nekad, a „NEKI“ NIKKKAD, zaslugom KKP, Grobara i naravno DV………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
  2. …Svu srecu zelim mom KK Partizan, da ostane svoj, poseban i BESMRTAN, za razliku od ugasenog crvenog zla i da se SLAVNI DANI VRATE uz pomoc LEGENDI SVETINJE-Zoca, Kice, Zeke, Dude, Saleta, itd itd i nas GROBARA…………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter