11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I ČUKARIČKI: ‘Žao nam je zbog povrede Jovičića, napadi na Drinčića su nepravedni’

Objavljeno: 07.08.17 u 13:29

Fudbalski klub Čukarički oglasio se dan nakon što je fudbaler ovog kluba Nikola Drinčić neopreznim startom naneo Branku Jovičiću, vezisti Crvene zvezde, povredu zbog koje će Jovičić odsustvovati oko dva meseca.

FK Čukarički izražava žaljenje što je na utakmici trećeg kola povređen fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić čime je njihova ekipa oslabljena. Imamo izuzetno dobru saradnju sa crveno-belima i nadamo se da ova povreda, koje su sastavni deo svakog sporta, neće uticati na njihove dobre rezultate.

Branku Jovičiću želimo brz oporavak i da se jači vrati na teren, navedeno je u saopštenju tima sa Banovog brda.

Klub je tom prilikom stao u zaštitu Nikole Drinčića, koji se našao na meti navijača Crvene zvezde.

Povodom povrede Zvezdinog fudbalera u javnim komentarima mogu se pročitati najblaže rečeno uvrede na račun našeg igrača Nikole Drinčića za koje smatramo da su takođe najblaže rečeno nepravedni i neprimereni, istakao je Čukarički.

0
0

11 Komentara

  1. Intelekt prosecnog navijaca zvezde ne dozvoljava sebi shvatanje da je povreda i grub star deo fudbala koji se desavao i pre povrede jovicica. Razumite ih oni ipak gledaju pink i glasaju za Vucka

    0
    0
    Odgovori
    • Intelekt tvoj je verovatno na visokom nivou. Prvo,ti prvi trebas da glasas za Pe… kojem ste do skora svasta pricali…Da ne bese njega a secamo se koliko su se zahvaljivali ti tvoji iz uprave ne bi ste videli evropu. Grup Star kako ti kazes normalna pojava i mozda se i slazem s tobom ali taj Star je trebao da bude makar zuti jer kao sto je trebao da bude crveni Vi bi ste opet po Mazicu.

      0
      0
      Odgovori
  2. Partizan je poznati proizvodjac igraca koji na teren ne izlaze bez sekire. To je izum njihove legende Bajra Zupica tako da me ovo ne iznenadjuje. Ima tu igraca kao sto je Sasa Ilic kome ne treba da se dokazuje i uvlaci u bulju grobarima jer je dokazao svoju ljubav prema partizanu i nije trcao za parama. E sad ovakve dijabole kao sto je Drincic koji je na prvu ponudu zbrisao on mora nekako da im se uvuce i ne iznenadjuje me da je namerno povredio igraca.

    0
    0
    Odgovori
  3. Grobar sam i naravno zao mi je kad se povredi bilo koji i bilo ciji igrac….al ovi napadi nekih gana na drinu su krajnje idiotski…..covek nema mrlju u karijeri i nije to s namerom uradio….pa setite se kako je direktno u derbiju dva puta povredjen muric od blazica, pa onda kad smo imali jednog centra lazic nabija prst u oko milutinovu i izbacuje ga iz serije….nije lik prisao ni da se izvini….al to je stvar ljudskosti i kucnog vaspitanja, nekad mrznja preovlada….tada ste svi vikali nije namerno a sad je obrtnuto a? Kad vas boli onda je strasno a kad druge onda nije bitno…..

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa mislim se jesu nije nas drinca kriv sto ne zna da igra fudbal sa nizerazrednim ekipama kao sto je zvezda a videcete to protiv krasnodora ahhhjajana ahahhahaab gooool krasnodar abahhahababab goalllll 3 prema 0 ahahaha a bg 0 prema 6 ahahhhaah a partizan razbija videoton ahahah ali ono sto jeste bezobrazluk jeste zaista los start drincica jovicic je dobar decko brz oporavak majstore da igras derbi sa mojim partizanom samo trebao si u partizan legendo

    0
    0
    Odgovori
  5. ..na oglasnoj tabli pise NEMA ga vise, bar do zavrsetkkka sezone kupanjaaa…………………………….k’o i fk muuuu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter