3
Evropske lige

FC Sparta Prague fans show their support, Crvena Zvezda - Sparta Prag 27.7.2017. Beograd, Srbija, Europa league, liga Evrope qualification match, kvalifikaciona utakmica 27. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NOVO PRIJATELJSTVO: Navijači Sparte zavoleli Srbiju, i na gostovanja sa našim trobojkama (FOTO)

Objavljeno: 07.08.17 u 17:50

Dvomeč u kvalifikacijama za Ligu Evrope između praške Sparte i Crvene zvezde pripao je srpskom timu, ali i probudio prijateljstvo između dva kluba i navijačkih frakcija.

Posle eliminacije od Crvene zvezde, fudbaleri Sparte u okviru češkog šampionata u ovim momentima igraju na gostovanju protiv ekipe Mlada Boleslav. Nama najzanimljiviji detalj, za sada, viđen je na tribinama i delu gde su smešteni navijači tima iz prestonice.

Naime, na ogradi pred njima istaknute su dve srpske trobojke, što je najverovatnije produkt prošlonedeljnog susreta sa Delijama, kada su navijači Zvezde pohrlili u Prag, a domaćini ih srdačno dočekali.

Verovatno je rođeno novo prijateljstvo, a pristalice Sparte su očigledno zavoleli Srbiju.

1
0

3 Komentara

  1. To su verovatno postavili zbog Plavsica… I navijaci drugih klubova isticu zastave,od igraca koji nisu iz njihove zemlje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter