7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MALER ZA MALEROM: Nova povreda u Zvezdi, defanzivac neizvestan za Krasnodar (FOTO)

Objavljeno: 07.08.17 u 18:55

Nakon teške povrede Branka Jovičića, novi peh u redovima crveno-belih.

Iako je ovoga puta povreda dosta blaža, neizvesno je igranje u prvoj utakmici sa Krasnodarom.

Po poslednjim informacijama, Milan Rodić je doživeo povredu, odnosno nagnečenje srednjeg prsta desne noge zbog kojeg će van terena morati da bude oko 10 dana. Još uvek nije zvanično potvrđeno da li će moći da se sanira do prve utakmice sa Rusima, ali postoje informacije da će bek nastupiti sa štitnikom, kao i da će sasvim sigurno biti potpuno spreman za revanš.

Rodić je ovu povredu zaradio u revanšu sa Spartom iz Praga kada mu je jedan od igrača češkog kluba stao na stopalo.

FOTO: STARSPORT
0
0

7 Komentara

  1. Pazi ti male crno-bele bubasvabe 🙂 ne prestaju da posecuju zvezdine vesti.. Pa jos likuju nad srpskom mukom, valjda je to u duhu njihove katolicke vere.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisu to nikakvi maleri, zbog silne bahatosti i osionosti u trošenju narodnih para, uz poznati poklič joś bahatijih navijača :…..“ Kmeĉite Tumbasi , jer tako nam se može !!!! “ , neke više sile su počele, na svoj način, da rešavaju određene stvari ……Ovo je tek početak , a blizu su i Rusi i 26.8. kada započinje sezona raspada ove trule državne tvorevine ….

    0
    0
    Odgovori
    • Mi izbacili Spartu bez primljeno gola a vi kako te? Sta kazes? Primili ste 5 komada od Olimpijakosa… A pa nista onda super… Zato ti posecujes vesti o najuspesnijoj srpskoj ekipi svih vremena… Vojvodina, nista posebno a Zagreb je daleko……

      0
      0
      Odgovori
  3. …kako im je vise nego zasluzeno krenulo ostace im tvorzic i mijailiovic kao jedino resenje, posto novca NEMA, a nece ga ni biti, jbg, a nama su se crveni cergari i ugaseni u kosarci smejali i likovali, kada su nam se povredjivali jedan za drugim kosarkasi, Gagi Milosavljevic, D. Bertans, Vesterman, Musli…i za sve to nepravedno optuzivali DV koji ih je OPRAVDANO UGASIOOOO…………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter