1
Evropske lige

KRASNODAR SE NE ŠALI: Zvezdin protivnik spreman da obori klupski transfer rekord

Objavljeno: 07.08.17 u 19:10

Krasnodar se ne šali. Zvezdin protivnik u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope je spreman da dovede pojačanje u vrednosti od 10 miliona evra.

Krasnodar je ovog leta već oborio klupski rekord u visini plaćenog obeštećenja. Rusi su angažovali Brazilca Vandersona iz Lajpciga za osam miliona evra, a zainteresovani su da dovedu i Portugalca Jurija Medeiroša.

Kako navodi Nelson Almeida, agent Medeiroša, Sporting iz Lisabona je dobio nekoliko ponuda za njegovog klijenta i sve ih je  za sada odbio. Almeida je naveo da je za usluge mladog reprezentativca Portugala zainteresovan Krasnodar koji nudi 10 miliona evra, ali i Zenit, Selta i Roma.

Juri Medeiroš je poslednje tri godine igrao je na pozajmicama u Aruki, Moreirenseu i Boavisti, a za lisabonski Sporting još uvek nije debitovao. Iza mladog Portugalca je najbolja sezona u karijeri. Na 30 utakmica postigao je osam golova i zabeležio devet asistencija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter