9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezdaši, nisu dobre vesti o Jovičiću…

Objavljeno: 07.08.17 u 09:49

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić doživeo je povredu metatarzalne kosti nakon starta Nikole Drinčića u 7. minutu meča protiv Čukaričkog, a odmah je bilo jasno da vezistu crveno-belih čeka duža pauza.

To je danas i potvrđeno HotSportu.

Naime, kako naš portal saznaje, Jovičiću je napukla kost kod malog prsta, i danas ide na operaciju kako bi što brže zaraslo.

Ukoliko sve prođe prema planu, Jovičić će na bolovanju biti između pet i šest nedelja, posle čega počinje sa treninzima, a očekuje se da na raspolaganju treneru Milojeviću bude za oko dva meseca.

To znači da će preskočiti kako dvomeč sa Krasnodarom (17. i 24. avgust), tako i duel sa Partizanom u okviru 7. kola Superlige, koji je po aktuelnom rasporedu zakazan za 26. avgust, mada će verovatno doći do pomeranja, pošto i Crvena zvezda i Partizan igraju u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Superliga se nastavlja u sredu, a Zvezda svoj meč igra dan kasnije u Surdulici, protiv ekipe Radnika.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Mirko Marković

0
0

9 Komentara

    • Vidim da od fudbala imas samo to sto si par puta sutnuo konzervu na ulici…. Prvo to nije DUEL nego start otvorenim djonom, za sta se u svakoj ozbiljnoj ligi dobija crveni karton….ali vidim da si oivicen pa ti ne vredi objasnjavati…

      0
      0
      Odgovori
      • Neka grobari dobro pogledaju snimak i videce da je Drincic kostolomac isao namerno da povredi Jovicica.Nije ni prisao da pogleda sta je sa igracem koga je povredio a kamoli da se izvine.Bio je veoma grub na utakmici, i cudo da nije jos nekoga polomio, samo koliko je faulova napravio Mazic ga nije kaznio onako kako je zasluzio.

        0
        0
        Odgovori
  1. Franjevci samo se radujte tudjoj nesreci, ali batina ima dva kraja i od boga niko nije oteo. Samo posmatrajte sta ce vam se desiti ko zlo seje to i zanje.

    0
    0
    Odgovori
  2. …crvena seka persaa, gde ce na Drincica, Drina ZNA i on je nekadasnji bedem, stub i srce crno belog Sampiona Srbije-FKP………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • Kako te bre nije sramota da tako pricas!?Sta je tebi taj Jovicic ucinio u zivotu da bi tako pricao,a?Pogledaj malo taj start ovog mesara,pa ako si malo covek ispravi se na ovim vestima!SRAM TE BILO!NE POZELI DRUGOME ONO STO NE ZELIS SEBI!

      0
      0
      Odgovori
  3. Nije pukla znaci, nego naprsla, mozda ne mora ni operacija. Eto njega ranije. Videcete da ce biti ono „nije tako strasno kako se u prvi mah cinilo…“. Sacekajte do sutra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter