8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda našla zamenu za Jovičića! Samo, kako će navijači reagovati?

Objavljeno: 07.08.17 u 14:06

Dan nakon što je Branko Jovičić doživeo povredu zbog koje će pauzirati više od dva meseca, Crvena zvezda je pronašla zamenu za sjajnog Čačanina.

Procena trenera Crvene zvezde, Vladana Milojevića, jeste da je za njegov sistem rada i zgusnut kalendar u avgustu, kada su mečevi na svaka tri dana, potrebno dovesti zamenu za Branka Jovičića.

Sjajno vezista rodom iz Čačka pauziraće nešto više od dva meseca, što je veliki problem, pošto je za kratko vreme postao veoma bitan deo koncepcije trenera Milojevića.

FOTO: STARSPORT

Kako HotSport saznaje, ponovo je aktuelan povratak Srđana Mijailovića.

Igrač koji se afirmisao kod Roberta Prosinečkog, kog je kasnije pratio i u Kajzeri, od februara igra za Krila Sovjetov. Crveno-beli će pokušati da se dogovore sa ovim timom u narednih par dana oko obeštećenja, kao i pri angažovanju Milana Rodića. On je preskočio susret protiv Čukaričkog zbog povrede, i očekuje se da, uz Slavoljuba Srnića, zaigra protiv Radnika u Surdulici u četvrtak.

Zvezda želi da domaći igrač bude u rotaciji sa Račićem, kako bi olakšala posao Donaldu, a tu je i Nenad Milijaš

Ulogu na sredini može da odradi i Le Talek, ali dobro igra u odbrani sa Savićem. Sinoć je dobio odmor, ali novi izazovi su pred Zvezdom.

 

 

 

0
0

8 Komentara

  1. Čitam i ne mogu da verujem?!
    Naslov – kako će reagovati navijači. U komentarima – ostao je dužan navijačima.
    Ko su, bre, navijači da se pitaju da li će i koga tim kupovati, stavljati u ekipu, da li će ko igrati.
    Zato što se u klubovima i pitaju navijači klubovi su gde jesu.
    Umesto da daju pare na pojačanja, u infrastrukturu stadiona, u mlađe kategorije, pare im idu u kasu sve bogatije UEFE

    0
    0
    Odgovori
  2. Malo mozga nije na odmet kad pisete ovakve gluposti…Osim micka koji nije dovoljno dobra opcija po mom misljenju, ova druga dvojica su vec nastupali u evro kupovima pa samim tim ne bi mogli da igraju za nas. No bitno je da hocete klikove…..uzas.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj Racic se blamira na terenu kolko je los. Dovesti nekog jakog veznog, jer ni Donald nije bas cvecka. Ni Miailovic bas ne uliva poverenje… Jovicic bio najsvetlija tacka veznig reda.

    0
    0
    Odgovori
    • Рачић је млад, а да зна – зна. Показао и раније,а да би имао самопоуздање мора да игра. Што се мене тиче, једино нормално решње је мали Рачић. Због будућности. Мићко је одличан задњи везни, а мислим и да је остао дужан навијачима. Он и Доналд би били екстра комбинација.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter