4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOBRO PAMTI SVE: Žofri Lovernj oduševio Grobare novom tetovažom (FOTO)

Objavljeno: 07.08.17 u 19:50

Bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj je po ko zna koji put pokazao koliko je odan crno-belima.

Francuski reprezentativac ima novu tetovažu. Istetovirao je grb Partizana na bicepsu i pohvalio se pratiocima na društvenim mrežama.

– Dobro pamtim sve, sve što bilo je! – napisao je Žofri Lovernj.

Lovernj je inače prvi stranac u istoriji Partizana koji je poneo kapitensku traku. U redove crno-belih je došao iz španske Valensije i sa Partizanom je osvojio dve šampionske titule i jednu ABA ligu. Posle ‘parnog valjka’, nastupao je za ruski Himki, Denver, Oklahomu, Čikago, a trenutno brani boje San Antonio Sparsa.

0
0

4 Komentara

  1. ….DOBRI BRAT ZO, jos jedan dokaz da NISMO ISTI, dok MI ODLICNO PAMTIMO SVE, TO se za npr. prvog ‘stranog’ kapitena ONE zVEZDE ne bi moglo reci, zufer se ne seca da im je ‘zastitni znak’ tj. „GRB“ na tadasnjoj ‘uniformi’ bio u VIDU PANTERRRA …………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
  2. ….DOBRI BRAT ZO, jos jedan dokaz da NISMO ISTI, dok MI ODLICNO PAMTIMO SVE, TO se za npr. prvog ‘stranog’ kapitena ONE zVEZDE ne bi moglo reci, zufer se neseca da im je ‘zastitni znak’ tj. „GRB“ na tadasnjoj ‘uniformi’ bio u VIDU PANTERRRA …………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter