13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEŠKA POVREDA FUDBALERA ZVEZDE, U KLUBU ŠOKIRANI: Jovičiću polomljena kost, sledi operacija!

Objavljeno: 06.08.17 u 21:27

Branko Jovičić, fudbaler Crvene zvezde, doživeo je tešku povredu protiv Čukaričkog.

Na samom početku meča na njega je startovao Nikola Drinčić, nakon čega je Zvezdin vezista morao da napusti teren.

Kako je HotSportu saopšteno u klubu, Jovičić je doživeo prelom metatarzalne kosti. Sutra bi trebalo da bude operisan, nakon čega će van terena biti oko pet nedelja.

Takođe, u Zvezdi se pitaju kako je moguće da sudija Mažić tako oštar start nije sankcionisao crvenim kartonom.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Mirko Marković

0
0

13 Komentara

  1. ljudi pa nije umro covek da dovode novog igraca za mesec ipo dana ce opet igrati a mi treba da dovedemo novog igraca za 2 meseca i da mu damo 300.000 koje nemamo…kukamo kako nema igraca iz skole nase a kad ih sad ima e znas nije on jos dobar…pa da bi bio dobar mora da ima ovakve utakmice sa bi bio dobar…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ма људи идемо свим снагама на краснодар, јел сте мислили да можемо тако лако да се провућемо, морало да се деси нешто обако, сад мпра да се и за Бранка, само јако до победеееее !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Mozemo da igramo protiv Krasnodara Rusa. Ako za dva tri dana klub uspe da dovede igraca zamenu za Branka Jovicica. I naravno da uspe da registruje.

    Tako da nam onda trebaju novi igraci. Nadam seda ce klub i uprava razmisljati o tome. Posto ako pobede Ruse. I prodju u sledece kolo lige evrope. Dobice pare.

    I to dobre. A ako ispadnu. Ne dobijaju nista. Tako da onda treba razmisljati o dolasku novih igraca. Samo to treba neko da kaze Zvezdan Terzicu i nekima iz uprave.

    0
    0
    Odgovori
    • Znaju oni to bolje od nas,siguran samda je potraga vec veceras krenula! Traziti igraca nizeg kontra donaldu,agresivnog!

      0
      0
      Odgovori
  4. Mazic voli da ne vidi kad neko povuce covjeka u sesnaestercu ili kada uradi ovo sto je veceras uradjeno. Dobar sudija, ali mu fali mnogo samopouzdanja i m*** da bi bio autoritet na nasim terenima. U pocetku sam se nadao da ce on biti nas „Kolina’, al jednostavno, Mazic nije takav autoritet.

    0
    0
    Odgovori
  5. Сада смо обрали зелен бостан!
    Човек који је променио физиономију Звездине игре,који је био свуда,поготово добар у дефанзиви.
    Мислим,да су нам шансе против Краснодара сведене на минимум.
    Данас одбрана показала доста слабости,Канга и поред добрих асистенција много „дави“лопту,мора то много брже и једноставније.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter