12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPUNO NEOČEKIVANO: Pored Đurđevića, još jedan ofanzivac Partizana blizu odlaska!

Objavljeno: 06.08.17 u 13:10

Kako HotSport saznaje, ekipu Miroslava Đukića bi uskoro mogao da napusti još jedan fudbaler.

Partizan je ovog leta imao tri vredne prodaje od kojih je dobro zaradio, prvo Nikola Milenković, potom Nemanja Mihajlović i na kraju Leonardo.

Humsku bi u narednom periodu mogao da napusti i Petar Đuričković. Ofanzivac koji ne uspeva da se izbori za veću minutažu u Partizanu, već od kako je došao ima epizodnu ulogu. Ipak, utisak je bio da će Miroslav Đukić ozbiljnije aktivirati Đuričkovića, što se očigledno neće desiti.

Đuričković je u Partizan došao iz Radničkog iz Niša, a pre toga je nastupao za Crvenu zvezdu. Prvak Srbije za njega ima par konkretnih ponuda iz Turske i Grčke, ali po saznanjima HotSporta Partizan koči odlazak Đuričkovića jer ne želi tako lako da ga se odrekne.

FOTO: STARSPORT
0
0

12 Komentara

  1. Sve je to samo bla,bla,bla.Djurickovic nije los igrac ali brate, ruku na srce,nije nivo danasnjeg Partizana.Pored njega i njegov kolega Marjanovic bi trebao potraziti neki klub u inostranstvu i tako osloboditi mesto nasoj deci ili nekom dobrom strancu. Ako prodjemo „celavka“ ocekuje nas igra na dva fronta a imamo na bas tako dugacku i kvalitetnu rezervnu klupu fudbalera.Treba dovesti jos koje pravo pojacanje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ма продајете све јебеш партизан и навијаче битне су паре тако је браво ивице браво ђукићу

    0
    0
    Odgovori
  3. Prodati Jevtovica,krajnjeje vreme! Uzeti milionce, toliko kosta, i kupiti kvalitetnogzadnjeg veznog. Moze i nass iskusni vuk iz Cuke!Nedostaje nam neko za daljinske mete!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter