4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIZ PROMENA: Olimpijakos prouzrokovao Đukićeve radikalne promene, Suma od prvog minuta

Objavljeno: 06.08.17 u 11:10

Novi igrači su dva beka, a u vezi bez standardnih Kosovića i Jankovića.

Posle ispadanja od Olimpijakosa nije se lako vratiti na domaći kolosek i pripremiti ekipu za ispit u Subotici.

Ipak, trener Partizana Miroslav Đukić se odlučio, kako saznaje HotSport, za radikalne promene startne postave u odnosu na megdan u Atini.

Prelomio je strateg crno-belih da umesto bekova Vulićevića i Miletića priliku dobiju, pojačanje iz Vesterloa Miletić i El Munir. Vezni red će startovati bez standardnih Kosovića i Jankovića, a uz Jevtovića i Evertona očekuje se najskuplje pojačanje Suma i verovatno Pantić pre nego Petar Đuričković, koji možda narednih dana dobije dozvolu za odlazak u Grčku ili Tursku.

Standardni tandem u napadu ostaju Tavamba i Đurđević, koji se takođe možda oprašta od Humske pošto se spominje da je blizu nastavka karijere u Olimpijakosu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PARTIZAN: Filip Kljajić – Nemanja Miletić, Lazar Ćirković, Bojan Ostojić, Muhamed El Munir – Marko Jevtović, Everton Luiz, Danilo Pantić, Sejduba Suma – Leandre Tavamba, Uroš Đurđević .[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. Đukić je najbolji trener,koji je radio u Srbiji u poslednjih deset godina.Hvala mu što je došao i sve što radi potpisujem.Ne kuka,ne traži izgovore od onoga što ima pravi pitu.U Srbiji je to jedino realno.Sve ostalo je bez pokrića i preko grbače siromašnog naroda.

    0
    0
    Odgovori
  2. neka i izgubi…..nista strasno…..svi moraju dobiti sansu da se vidi ko sta zna i umije a ne ispadne jedan igrac iz kolosijeka i eto ti problema…..kolektivna igra i rotacija kao u svi velikim klubovima…bravo Djukicu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter