9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEONARDO DOBIO NASLEDNIKA: Brazilac stiže u Humsku, plata zanimljiva stavka

Objavljeno: 06.08.17 u 09:55

Nije se dugo čekalo da sjajni Brazilac dobije naslednika u Humskoj nakon odlaska u Saudijsku Arabiju.

Partizan je uspeo da dogovori dolazak novog fudbalera pred iskušenja koja ih čekaju u plej-ofu za Ligu Evrope.

Žairo da Silva će doći u redove crno-belih na jednogodišnju pozajmicu, a ono što je veoma interesantno jeste da je dogov između Partizana i PAOK-a da jedan deo plate isplaćuje šampion Srbije, a drugi tim iz Soluna.

Kako HotSport saznaje, Žairo bi trebalo da u utorak stigne u Humsku gde će potpisati ugovor sa crno-belima.

– U principu, ostaje da se neke sitnice utanače, igrač je prihvatio da dođe u Partizan. Ukoliko sve bude po planu, Žairo treba da bude licenciran i za evropske mečeve sa Videotonom, rekli, su za HotSport iz Humske.

Brazilac je proteklu sezonu takođe proveo kao pozajmljeni igrač u Pas Janjini, u PAOK je stigao iz Trenčina u kojem je imao sjajne igre pogotovo u evropskim kvalifikacijama, a pre toga je igrao za brazilski Internacional, Botafogo i Madureiru.


(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

9 Komentara

  1. Tako mesto moze da uradi samo korumpirana uprava,ckiji su imteresi,kiskljucivo sopstveni dzepovi!Partizan ce i dalje da tavori,Marko ga sigurno izbacuje iz Evrope!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sprdaju se tako i treba.
    Imaju i sa kim.

    Igrač je gratis da ne sedi.

    Treba da zameni majstora fudbala koji bi sam izbacio grcku cz skupu pirejsku boraniju a oni ne daju da majstor igra i na kraju prodaju drugog napadača pirejcima??!

    Svi prihodi fkp su u cz kasi.

    Kad bi ljudi znali ko su zaista vlasnici cz p i klubova Evrope, ne bi se sekirali, a ni gledali fudbal.

    0
    0
    Odgovori
        • Da li sam apostrofirao ili se smejao bez zadrshke, bitno da si me razumeo!!! Za razliku od gornjeg komentara koju ni sam autor ne zna shta je hteo da kaze!!! Za sve vas ovde sam profesor lingvistike, ako uopshte i znash shta je to!!! Hahahahahahaha

          0
          0
    • Ма да једино сте „ви“ небески, „партизански“,“морални“, богомдани, „панкери“…. Смешно! Мајсторе, Звезда и Парризан су удбашке творевине. Пупчаном врпцом везане за све режиме. Извор свег криминала, корупције. Па само погледај ко води “ близанце“. Лице са Интерполове потернице и екс директор Слобине фабрике лажи. Он ти је доказ какав је 5. октобае био промашај. Извади главу из песка, гледај ширу слику. „Близанци“ су у свему исти само им се боја дресова разликује.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter