0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KIĆA, SALE, TEO, PA JUNIORI: Sjajna izjava selektora Srbije

Objavljeno: 06.08.17 u 12:10

Uspeh naše U18 reprezentacije nije prošao neopaženo ni kod seniora koji se spremaju za Eurobasket.

Izabranici Vlade Jovanovića su pobedom nad Litvanijom izborili finale sa Španijom koje će se igrati danas.

Jedna sjajna generacija momaka koji su budućnost naše zemlje je ponovo pokazala da će na njih moći ozbiljno da se računa. Finale je samo po sebi veliki uspeh, a zlato protiv ‘furije’ bi bilo još veći.

Selektor A selekcije, Aleksandar Đorđević, je izjavio da se ponovo potvrdila njegova teorija, i da su ovi momci kao desetogodišnjaci gledajući Teodosića i ekipu na Eurobasketu u Poljskoj dobili motivaciju za rad.

– Desetogodišnjaci su se ‘inficirali’ uspehom seniorske reprezentacije 2009. godine na EP u Poljskoj, kada smo posle sedam godina osvojili medalju, srebro. Evo vam još jedne potvrde. Oni sada osvajaju medalje i budućnost su naše košarke kao kada je moja generacija gledala Kiću i Mogu sa deset godina, ili Teo i njegovi vršnjaci nas. Čestitam svim igračima i stručnom štabu na velikoj pobedi, plasmanu u finale i osvojenoj medalji. Želim im svima mnogo uspeha u finalu. Mi ćemo ih bodriti sa Kopaonika, izjavio je Đorđević za Blic.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter