21
Domaći fudbal

FOTO: Youtube Screenshot

DA LI JE MAŽIĆ POGREŠIO: Pogledajte start Drinčića nakon kog je Jovičiću pukla kost (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.17 u 22:33

Susret između Crvene zvezde i Čukaričkog ostaće u senci grubog starta Nikole Drinčića nad Brankom Jovičićem, nakon kog je fudbaleru Zvezde pukla kost stopala.

Ubrzo nakon što je saopšteno da Jovičića očekuje operacija i oko mesec i po dana pauze, oglasili su se i iz Crvene zvezde sa pitanjem kako Milorad Mažić nije ovakav start okarakterisao kao dovoljan za isključenje nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Sporni trenutak dogodio se na isteku šestog minuta utakmice, a možete ga videti na snimku ispod, na oznaci 19:45:

(Youtube/Yugo Sport)

Da li je Drinčić zaslužio isključenje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

21 Komentara

  1. Pazite zašto skrećete a nekazete da Mazicu dva puta pogrešio. Šta je penal i od kad va 16 metara.To svi cute.Šta se plašite. Ko može da kaže da je namerno niko to neradi svi idu na faul ali imao peh.Taj Jovicic zašto nije u Rusiju ostao nebi mu se ovo desilo. Slab je in za Rusku ligu.

    0
    0
    Odgovori
  2. svi vi koji serete kao nije to nikakav start,nista to nije,dobio mesec i po pauze itd.. dojite da vam prebijem samo po jedan prst pa serite onda,dal je za karton ili ne netreba raspravljati,start gde se ide da se protivnickom igracu polomi bilo sta,ozledi,napravi vidne povrede,posekotine oderotine itd licno karakterisem kao start neandertlaca,kromanjonaca.divljaka,ponavljam samo po jedan prst pa serite onda

    0
    0
    Odgovori
  3. Av,av,av! Sve cemo vas pojesti! Koji ste vi paponjci svinjski! Ej, ganci, vidimo se na derbiju!
    Ne brinite , iskupice se Drina na svoj nacin! Na sledecem mecu sa vama! Kad vam ga parkira u osetljivo mesto! Ali na zalost, Lalatovic je izgubio sve meceve sa Zvezdom gde god da je bio tener! Bez remija! Jednostavno, namerno postavlja gubitnicke taktike! Bolestan i neprofesionalan covek.Kako ga nije sramota? A protiv Partizana sve njegove ekipe ginu kao da ih je neko osudio na robiju!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zasto sad pantercici pljuju Drincica,a ovaj dogadjaj ne poistovete sa onim kad je Sikimic umalo izvadio oko golmanu Pazara Mladenu Zecevicu? Hajde vratite se na tu situaciju pa onda pisite nebuloze.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne mozete sprovoditi anketu ovakvu kad znate da ce grupa koja ce ovo citati biti pristrasna.. U malo grubom duelu dva igraca kojima je pretezno to i zadatak, da nekog zaustave grublje, Drincic je u trku bio nespretniji, a Jovicic slabiji. Nije nista tragicno covek je dobio mesec ipo pauze, u fudbalu se jednom mesecno desava da se povredi po 6-7-8-9 meseci, a ovamo mediji loze cigane da je je ovo strasno. Sta je onda Alen Stevanovic trebao da kaze, ili mali Vlahovic..

    0
    0
    Odgovori
    • Start djonom otvorenom kopackom u potkolenicu je i u trecoj kiparskoj ligi crveni a ne u jakim evrokupovima gde gospodin sudi i gde je jedan od boljih sudija.gospodin je bio dva metra od njih tako da tesko da nije video ovakav start.da je svirao bilo sta pa i kontra faul…..ali nista da nevsvira.ne mislim da je namerno ali ovo je crveni ko vrata!

      0
      0
      Odgovori
  6. Karton – jeste. Crveni, nije. Pogrešio jeste.
    Nego, ne vidim da ste postavili isto pitanje na temu penala za Zvezdu? Da li je pogrešio? Bla-Bla, nova pravila i tako to, ne pije vodu. Ni P od penala nad Radonjićem.

    0
    0
    Odgovori
    • Dobro si primetio kod penala za zvezdu ,neda nije bio penal nego je glat mogao da svira faul u napadu.Dali je moguće da sudija njegovog kalibra ne vidi udaranje laktom igrača čukaričkog od strane radonjića.Mnogo grešaka je bilo start daničića jeste za karton a dali za crveni nisam siguran.

      0
      0
      Odgovori
  7. Fudbal je to nije odbojka,na desetine sudara,ko je igrao fudbal biće mu jasno kakav crveni to pričaju diletanti.

    0
    0
    Odgovori
  8. Nije samo tada propustio da pokaze crveni karton.Prekrsaj Crnomarkovica sa leđa.Udaranje (bodicek)Kange bez lopte.Grub faul nad Stojkovicem(udarac koljenom u leđa)u sesnestercu Zvezde,prethodno rusenje racica od strane Kajevica nije ni svirao .Mnogo da ne bude sa losom namjerom.

    0
    0
    Odgovori
  9. Pa ono pogresio je ali ovaj trebao je crveni ali nije moralo svakako je pobjsda zvezde bila dobra ali misli ono moze zuti bas crveni jel to bese iubacivanje sa terena ako jeste moze ali ono mislim se ono moze zuti realno je faul vidi se nema sta

    0
    0
    Odgovori
    • Faul je cini mi se nema sta ali mogo je ono zuti sigurno zato sto je opasan faul ali crveni jel to bese ono ide napolje pa se vraca u igru ako jeste posto negledam futsal cesto onda nije

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter