0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ OTKRIO: Novi stranac uskoro u Zvezdi, a možda i dvojica! (FOTO)

Objavljeno: 06.08.17 u 09:33

Kako je novi trener crveno-belih izjavio, Zvezda je uradila najveći posao stvaranjem baze srpskih igrača, ali i dovođenjem Džejmsa Feldina.

Crveno-beli polako grade tim za novu sezonu, nazire se već kako će sve to izgledati, i navijači mogu da budu zadovoljni.

Ono čega su se Delije u prethodnih godina pribojavale, desilo se u jednom kratkom periodu. Klub je napustio veliki broj ključnih igrača koji su tu bili već nekoliko sezona, kao i strateg Dejan Radonjić.

Ipak, dolaskom ambicioznog Dušana Alimpijevića iz FMP-a stvari su počele da se vraćaju na svoja mesta. Novi trener je počeo sa dovođenjem novih igrača i trenutno se nalazi na brojki od njih pet.

U redove prvaka Jadrana su stigli Kešelj, Janković, Jovanović, Radičević, ali i Feldin. Ono što je u intervjuu za RTS Alimpijević rekao, što se stranih pojačanja tiče, navijači uskoro mogu da očekuju novo, ako ne i dva ali tu bi bio kraj:

– Odradili smo najteži deo posla, stvorena je baza srpskih igrača. To je teško kada imate tako malo vremena. Popunili smo pozicije srpkih igrača i to je bio prevashodni cilj. Došao je Feldin, a u ovom momentu imamo ideje i o narednim stranim pojačanjima. Njih neće biti manje od dva, ali ni više od tri.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter