0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Mačva dala četiri gola u drugom poluvremenu, pobedili još Mladost, Vojvodina i Borac (FOTO)

Objavljeno: 05.08.17 u 22:19

Klub iz Šapca je zaigrao kao što je to činio prošle godine u Prvoj ligi Srbije kada je kao prvoplasirani izborio učešće u Superligi.

Završen je današnji program Superlige sa još četiri utakmice i 11 golova.

Voždovac je na svom terenu porazio Borac iz Čačka. Gosti su stigli do vođstva u 28. minutu kada je strelac bio Savić. Tim rezultatom je završeno prvo poluvreme, da bi u drugih 45 usledio preokret. To je najavio Nikola Srećković u 59. minutu dobrim pogotkom, da bi u 88. Mihailo Perović doneo pobedu Zmajevima.

FOTO: STARSPORT

Mladost je, baš kao i Radnički nešto ranije protiv Zemuna, imao sjajan početak utakmice protiv Rada. Do 14. minuta su Lučanci imali dva gola prednosti. Prvo je Pešić bio precizan u drugom minutu duela, a potom i Radivojević za udvostručenu prednost. Tim sa Banjice je u finišu poluvremena poveo preko Volkova u nastavku akcije nakon promašenog jedanaesterca, ali to je bilo sve od pogodaka na ovoj utakmici.

Vojvodina je tek u finišu vojvođanskog derbija sa Bačkom stigla do pobede, i to nakon što su gosti ostali bez Milana Makarića zbog crvenog kartona. U 83. minutu je utakmicu rešio Filip Malbašić koji je doneo treću pobedu Novosađanima iz isto toliko utakmica.

I Mačva je nastavila sa pobedama, vezala je sada dve posle katastrofalne premijere u Humskoj. Tim iz Šapca je danas u velikoj meri popravio gol razliku pobedom od 4:0 nad Javorom u gostima i to sa svih četiri gola u toku drugog poluvremena. Miloš Adamović i Bojan Matić su u razmaku od samo nekoliko minuta doneli vođstvo od 2:0, prednost je dodatno povećao Jordan Jovanović, da bi Matić samo minut kasnije drugim golom danas postavio konačan rezultat.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE, 3. KOLO:
Petak:

Napredak – Radnik 1:2 (1:1)
(Šlivić 39 PEN – Zlatanović 5, Mićić 61)

Subota:

Zemun – Radnički Niš 1:2 (1:2)
(Vučić 35 – Arsić 7, 10 PEN)

Voždovac – Borac 2:1 (0:1)
(Srećković 59, Perović 88 – Savić 28)

Javor – Mačva 0:4 (0:0)
(Adamović 61, Matić 69, 83, Jovanović 82)

Mladost – Rad 2:1 (2:1)
(Pešić 2, Radivojević 14 – Volkov 45)

Vojvodina – Bačka 1:0 (0:0)
(Malbašić 83)

Nedelja:

19.00 Spartak – Partizan
20.00 Crvena zvezda – Čukarički

[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter