0
Evropske lige

MAREZ: Želim u Romu, ali ne bez saglasnosti Lestera

Objavljeno: 05.08.17 u 11:32

Rijad Marez želi u Romu, ali Lester ne popušta. „Vučica“ nudi 35 miliona evra, što su „lisice“ odbile, iako je fudbaler iz Alžira odlučan u nameri da zaigra za tim iz Rima.

Ali…

Znam da postoji priča sa Romom, mada ništa nije prihvaćemo, i malo toga mogu da uradim. Veliki je klub, rado bih igrao tamo, ali prvo je potrebno da Lester prihvati ponudu. Znaju u klubu kako razmišljam, ali nastaviću da dajem sve od sebe, kao što sam i do sad, rekao je Marez.

Kao jedan od razloga za prelazak u Romu jeste i to što „vučica“ igra Ligu šampiona, što je poseban motiv, pa su svi izgledi da će Marez na kraju obući crveni dres.

Veoma je lep osećaj kad vas zove veliki klub. Ipak, ništa se ne dešava, bar trenutno. Nisam pričao ni sa kim, ništa nije prihvaćeno, ima dovoljno vremena do kraja prelaznog roka. Videćemo, zaključio je Marez.

On je bio najbolji igrač Premijer lige pre dve sezone, kada je, uz Džejmija Vardija, bio ključni deo tima koji je osvojio tituli šampiona Engleske.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter