0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Fortuna je danas na strani domaćina

Objavljeno: 05.08.17 u 10:00

Slede uzbuđenja u mnogim ligama, bez obzira na to što sa nestrpljenjem čekamo početak nadmetanja u Engleskoj, Španiji, Italiji… Za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

FEJENORD – VITESE 1 (1.45)

Uvertira pred start sezone je Super kup u koji šampion ulazi kao favorit, posle angažovanja nekoliko pojačanja navijači očekuju prvi trofej, kao zalet za berićetnu godinu takmičenja na tri fronta.

DORTMUND – BAJERN 3-5 GOLOVA (1.80)

Njihove mečeve često prate golovi na obe strane, mada nisu briljirali u pripremnom periodu. Ipak, ulog je trofej Super kupa, što je veliki imperativ.

MLADOST (L) – RAD 1 (2.00)

Dve nedelje pauze od takmičarskih meceva su svakako dovoljan period da Lučanci skockaju tim i upišu prvu pobedu ove sezone, a gosti sa Banjice su stalne mušterije poslednje dve godine.

VAREGEM – ST. TRUDEN 1 (1.80)

Domaćin je pokazao dobru partiju na startu, a sada je cilj da se upiše druga uzastopna pobeda, i svakako je ovo prilika i da naš napadač Ivan Šaponjić ponovo bude precizan.

Ukupna kvota po kladionici “ Maxbet“ je 9.39.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter