0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ANĐELKOVIĆ ZA HOTSPORT: Krasnodar jeste moćan, ali Zvezda…

Objavljeno: 05.08.17 u 14:30

Proveo sam četiri divne godine u klubu koji je u usponu, ali mislim da rasplet sledi u revanšu – istakao je za HotSport iskusni levi bek.

Poznaje Dušan Anđelković moć Krasnodara čiji je dres nosio uspešno četiri godine, a klub je procvetao pod komandom nekadašnjeg srpskog defanzivca i aktuelnog selektora Srbije Slavoljuba Muslina. Ulaganja bogatog gazde donose rezultate, pored sjajnih uslova napravljen je novi stadion od 280 miliona evra.

– Stvarno je remek delo. Gazda Glacki nije štedeo novac da klub dođe do vrhunskog nivoa, ali je „rastao“ postepeno sa pravilnom vizijom. Temelje je postavio Muslin, a naslednici su nastavili njegovim putem.

Žreb je bio nemilosrdan?

– Posle izbegavanja Milana, želeli smo Briz ili Austriju, koja će u komšiluk na crtu Osijeku. Uloga favorita pripada bivšoj ekipi, mada odluka pada u revanšu i ako budemo igrali kao na predhodnim utakmicama na našem stadionu, imamo šanse da ostvarimo podvig.

Igrački kadar se menja pred svaku sezonu?

– Brazilac Žoazinjo je stigao kad i ja i još je u klubu, a tu su i dalje Martinovič, Grankvist, Gazinski, Pereira, Labroda… Veoma su uigrani i znaju da igraju na rezultat.

Na kraju ima vremena za dublju analizu?

– Sa njima ne sme da se padne u igri, a recept je prvi meč sa Spartom i u Krasnodar idemo da se borimo punim gasom – zaključio je Anđelković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter