0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ RUSIMA: Iznenadiće vas šta je Grof rekao o Zvezdi i Krasnodaru

Objavljeno: 05.08.17 u 23:40

Bivši strateg crveno-belih je veoma interesantan ruskim novinarima zbog plej-ofa za Ligu Evrope.

Kao što je dobro poznato, poslednja prepreka Crvenoj zvezdi ka jeseni u Evropi biće ruski Krasnodar.

I tamošnja javnost na crveno-bele gleda kao na ozbiljnog rivala. Zvezda je do zaslužila eliminacijom Sparte iz Praga, kluba sa jednim od najboljih koeficijenata u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kako je Miodrag Božović trenutno u Arsenalu iz Tule, odnosno Rusiji, novinari tamošnjeg ‘Sports.ru’ su ga intervjuisali radi dvomeča Crvene zvezde i Krasnodara.

Ono što će iznenaditi navijače crveno-belih jeste što je popularni Grof izjavio da je Zvezda nije mnogo menjala tim od onda kada je trener bio on, kao i da je kostur tima isti. To jeste slučaj možda sa ofanzivcima Boaćijem i Kangom, ali ukoliko se gleda odbrana, ove tvrdnje definitivno nisu tačne. Defanzivci u poslednjem evropskom meču sa Spartom su bili Rodić, Savić, Le Talek, Stojković i Borjan, od njih petorice samo je Francuz bio tu za vreme Miodraga Božovića:

– U poređenju sa timom koji sam ja vodio, nisu mnogo menjali, svega dva-tri igrača, kostur tima je ostao isti. Ima tu igrača kojih se treba plašiti… Recimo napadač Boaći, koji je jedan od najboljih strelaca u dosadašnjem toku Lige Evrope, i po mom mišljenju najopasniji njihov igrač. Tu je i Kanga, koga pamtite iz Rostova, ali i Donald koji zna fudbala i takođe je igrao u Rusiji. Ekipu Krasnodara u Beogradu 100 posto čeka pun stadion, ambijent će biti paklen, tako da će ruskom timu biti veoma teško. Mislim da su navijači najveći adut Zvezde u Beogradu protiv Krasnodara, izjavio je Božović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter