0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

TEŽAK UDARAC: Veliki rival Srbije na Eurobasketu ostao bez najboljeg igrača! (FOTO)

Objavljeno: 04.08.17 u 15:26

Potpuno neočekivano, ostali su bez ključnog igrača koji će im značajno umanjiti šanse za plasman u završnicu i borbu za medalju.

Iako su Turci domaćini grupe D na Eurobasketu, kao i kompletne završnice takmičenja u Istanbulu, a činilo se da će imati najjači sastav kako bi osvojili makar neku od medalja, danas je saopšteno da će nastupiti bez najboljeg igrača.

U pitanju je NBA as Ersan Ilijasova, koji je odlučio da se posveti oporavku od naporne sezone u Filadelfiji i da se odjavi selektoru Turske Ufuku Saridži. Naredne sezone igraće sa Atlantu.

– Od 2006. godine ponosno sam igrao za turski nacionalni tim i imao sam dosta uspeha sa svojim saigračima. Međutim, ove godine sam imao napornu sezonu punu neizvesnosti. Nisam u poziciji da psihički i fizički pomognem timu – objavio je Iljasova.

Reprezentacija Turske je rival Srbije u grupi D Evropskog prvenstva, a u grupi su još Letonija, Belgija, Velika Britanija i Rusija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter