9
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UEFA PROMENILA DOMAĆINSTVA: Nema dve utakmice u istom danu, Zvezda i Partizan moraju da se razdvoje!

Objavljeno: 04.08.17 u 16:28

UEFA je naknadno promenila domaćinstva, kako bi se izbeglo održavanje utakmica Partizan-Videoton i Zvezda-Krasnodar u istom terminu i istom gradu.

Žreb u Nionu danas je spojio Partizan sa Videotonom i Crvenu zvezdu sa Krasnodarom, a ujedno ‘odlučio’ da oba beogradska kluba igraju prve duele na domaćem terenu.

To bi značilo da bi se u četvrtak, 17. avgusta, na Autokomandi okupio ogroman broj navijača crno-belih i crveno-belih, a kako se očekuju puni stadioni u Humskoj i ‘Rajko Mitić’, možda bi to bio ‘sudar’ skoro 80.000 ljudi.

To je UEFA odmah predupredila i tri sata nakon održanog žreba odlučila da promeni domaćinstvo za meč Crvena zvezda-Krasnodar.

Tako će Zvezda prvi meč 17. avgusta igrati u gostima u Rusiji, dok će istog dana Partizan ‘ostati’ domaćin Videotonu, dok će se kroz sedam dana situacija promeniti.

Reklo bi se da je Crvena zvezda bolje prošla u ovoj promeni, jer će o svojoj sudbini odlučivati pred svojim navijačima, naravno, uz pozitivan ishod iz prvog meča.

0
0

9 Komentara

  1. Pa zar nisu mogli pomeriti ih sa sredu jer neke su se utakmice igrale sredom u kvalifikacijama,pa jedni u sredu jedni u cetvrtak?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam mozda gresim al prednost treba da ima tim za boljim koeficijentom a to je partizan, samim tim revans kuci, mada s obzirom da je bez publike slabo sta menja

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko znam, partizani igraju pred praznim tribinama na stadionu JNA. INTER I MILAN, ROMA I LACIO IGRAJU NA ISTIM STADIONIMA. Uskoro ce i oni biti razdvojeni.

    0
    0
    Odgovori
  4. glupost, ovo nije novost, to se radi godinama unazad, ne samo nasim klubovima vec svima, NIKADA NISU ISTI DAN IGRALI Milan i Inter, Roma i Lacio, Junajted i Siti…

    0
    0
    Odgovori
    • Nikakav presedan nije u pitanju. Sličan slučaj je bio pre 10-ak godina kada je trebalo Milan i Inter da budu domaćini u razmaku od 2 dana na istom stadionu, što takođe nije moguće. Samo tada je jedna od utakmica pomerena za 7 dana, što sada nije moguće zbog zgusnutog rasporeda.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter