0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEMI: Ključan igrač napustio pripreme reprezentacije, možda propušta EP?!

Objavljeno: 04.08.17 u 12:35

Zbog dodatnih pregleda povređenog ramena, bek našeg nacionalnog tima se vratio u prestonicu.

Bilo je poznato da povreda ramena muči Nemanju Nedovića, a sada je igrač Unikahe morao da napusti pripreme zbog dodatnih pregleda.

Pregledi na kojima je trenutno Nedović bi trebalo da ustanove da li će nekadašnji igrač Zvezde i Golden Stejta moći da pomogne saigračima iz reprezentacija na Eurobasketu krajem ovog meseca.

Ispostavilo se da je povreda dosta teža od prvobitno ustanovljene distorzije drugog stepena, pre Nedovića je zbog povrede reprezentaciji morao da otkaže Marko Simonović, a evo šta je o situaciji sa bekom rekao selektor Aleksandar Đorđević:

– Videli ste imamo neke manje povrede koje smo vrlo blizu da rešimo, a sa drugih par nisam veliki optimista, s obzirom na to da je zdravlje uvek na prvom mestu. Otprilike znamo situaciju, ali čekamo šta će sa Nedovićem da se desi, još desetak dana, analize i pregled, da bismo ustanovili. Povreda nije jednostavna i to je negativna stvar kod obojice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter