2
Domaći fudbal

MAĐARSKI MEDIJI O PARTIZANU: Neki o žrebu, a neki i o praznim tribinama (FOTO)

Objavljeno: 04.08.17 u 23:29

Partizan je danas žrebom u Nionu dobio za rivala u plej-ofu Lige Evrope ekipu Videotona, ali je potom iz Švajcarske stigla veoma loša vest koja je zabrinula sve Grobare.

Ipak, kazna UEFA za Partizan nije odjeknula samo u Srbiji, već i susednoj Mađarskoj. Naime, najveći tamošnji sportski portal ‘Nemzeti sport’ se takođe bavio kaznom crno-belih, a preneo je i izjavu generalnog direktora šampiona Srbije Miloša Vazure.

Preostala dva ugledna medija ‘Nepšava’ i ‘Mađar Nemzet’ govore o tome da je Partizan prepreka jedinom mađarskom predstavniku u Evropi i podsećaju da su trener Marko Nikolić i napadači Danko Lazović i Marko Šćepović bili članovi srpskog šampiona.

0
0

2 Komentara

  1. Neka navijaci Partizana sada vide koliko su stete naneli svojim divljastvom klubu,dve utakmice bez publike najmanje petsto hiljada evra plus kazna 130000 sta ce biti ako ne udju u ligu evrope koliki je to gubitak.Sve one koji divljaju na stadionima policija treba da hapsi na stadionu i bez suda po pet Godina zatvora,pa ce biti red kao i kod Engleza

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter