1
Evrokupovi

KAPITEN VIDEOTONA DOBRO POZNAT: Tresao mrežu u Humskoj, ali je na kraju ipak tugovao (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.17 u 17:44

Kapitena Videotona Rolanda Juhasa navijači Partizana pamte iz dvomeča koji im je doneo jednu od najvećih radosti u ovom veku.

Žreb je danas odlučio da u plej-ofu za Ligu Evrope spoji Partizan i Videoton, komšijske klubove koji imaju dosta dodirnih tačaka. Osim trojca u redovima mađarskog kluba, Marko Nikolić, Marko Šćepović i Danko Lazović, to je i Roland Juhaš koji nikada nije igrao u Partizanu, ali jeste u Humskoj.

Sada je kapiten mađarskog tima i smatra da njegov tim nije toliko loše prošao.

– Ako vidimo ko su bili potencijalni rivali za plej-of Lige Evrope, mislim da nismo tako loše prošli. Da ne budem pogrešno shvaćen, u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Možda bi naša prednost mogla da bude ako se prvi meč igra u Beogradu, a revanš na našem terenu – izjavio je Juhaš za tamošnji ‘Sportekspert’.

Dotakao se i utakmica u dresu Anderlehta iz 2010. godine, kada je stameni defanzivac čak i bio strelac na stadionu Partizana, kada je postigao gol za 2:2 i rastužio Grobare. Ipak, kasnije je tugovao, jer su crno-beli preko penala u Briselu došli do svog drugog učešća u Ligi šampiona.

– Dobro se sećam kada sam sa Anderlehtom igrao na Partizanovom stadionu, bilo je 2:2, a ja sam dao drugi gol. Na kraju su oni prošli posle penala – prisetio se Juhaš.

(Izvor: youtube / RSCAnderlechtForever)

Takođe, igrao je protiv Partizana i pre osam meseci, ali na svom terenu i tada je bio uspešniji, pošto je Videoton u prijateljskom meču slavio sa 1:0.

– Igrali smo u Mađarskoj i dobili smo Partizan sa 1:0. To, naravno, ne znači ništa jer je jedno prijateljski duel, a drugo takmičarski dvomeč. Ako odigramo kao juče protiv Bordoa, možemo da prođemo dalje – zaključio je Juhaš.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

1 Komentara

  1. Juhas, a mozete i da izgubite i ispadnete, sto je veoma moguce, neka tako i bude, a Djukicu poruka, pamet u glavu, ako ove nemozes takticki proci, pakuj se i put pod noge iz Partizana. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter