1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Leonardu mala plata u Mecu, Azija opet opcija

Objavljeno: 03.08.17 u 12:20

Saga oko transfera Leonarda i dalje traje. Iako je rukovodstvo Partizana prihvatilo ponudu Meca, Brazilac od Al Ahlija dobija godišnje skoro tri puta više, a rasplet sledi u naredna dva dana.

Klubovi i dalje lome „koplja“ oko Leonarda, a kako saznaje HotSport izbor je sada samo na Brazilcu, gde želi da nastavi karijeru posle Humske. Jasno je da će Partizanu pripasti četiri miliona evra od transfera u Mec ili Al Ahli. Od dobijanja ponude iz Francuske traju pregovori sa igračem, kojem je ponudjena plata od 800.000 evra i ugovor na tri godine.
 
U startu je Leonardo tražio od Meca da mu pojačaju primanja, ali oni ne mogu mnogo da se „opruže“ zbog već planiranog budžeta za ovu sezonu.
 
Ipak, ekstra zarada je spremna u Saudijskoj Arabiji i najbogatiji klub iz Džede je „karioki“ spremio godišnju platu od 2,2 miliona evra, da saradnja traje dve sezone uz opciju produžetka na još godinu dana. Brdo para za profesionalca nije lako odbiti, a vreme curi pošto u naredna dva dana mora da padne odluka oko eventualne selidbe u Aziju.
Ista suma od četiri miliona evra pripašce crno-belima, tako da ostaje zavrsni čin pred definitivni rastanak.
0
0

1 Komentara

  1. A toliko je pricao kako mu pare nisu bitne,kako fudbal igra iz ljubavi!!!Sada se vidi koliko je lagao i nas i tog njegovog Boga u koga se stalno kune!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter