13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI SE POJAČAVAJU: U Partizan stiže zamena za Leonarda

Objavljeno: 03.08.17 u 09:30

Brazilac Leonardo je na izlaznim vratima Humske, ali u Partizanu ne sede skrštenih ruku.

Pitanje je trenutka kada će Leonardo spakovati kofere i napustiti Partizan. Crno-beli su se dogovorili sa francuskim Mecom i od transfera Brazilca bi trebalo da inkasiraju četiri miliona evra. Ostaje da se Leonardo dogovori sa čelnicima francuskog kluba oko plate.

U međuvremenu, sportski sektor crno-belih uveliko priprema zamenu za lucidnog vezistu. 

Prema navodima “Večernjih novosti” u Partizan bi trebalo da stigne još uvek neimenovani fudbaler, koji bi trebalo da bude zamena za sjajnog vezistu.

Iako njegovo ime još uvek nije poznato, zna se da je u pitanju fudbaler sa istog govornog područja kao i Leonardo, koji bi u Humsku trebalo da stigne na pozajmicu.

0
0

13 Komentara

  1. 41 utakmica bez poraza a onda evropa pa bunar…sve pare na protivnika kojeg partizan dobije..daj boze neki zaglebje ili samrok

    0
    0
    Odgovori
  2. Neverovatno, u zadnjih pet godina uvek neko izbusi klub. ovaj put je Kljajic, ranije Jevtovic i td (ah, opet taj bezrogi jarac!)_, da ne nabrajam unazad!Tuga. Dzaba sjajna igra napred, ali i neverovatna nespretnost pred golom. Pa ljudi, Partizan je trebao u dva meca razvaliti Olija, doslovno – razvaliti! Mislim da je u sansama, ali onim bas izglednim, bilo 11 na prema pet! Koje su promasene. A kod datih golova, u poklonima cetiri na prema jedan!
    Ocigledno,ovaj tim ima dosta talenta, ali nije izbalansiran po linijama. Odbrana se pokazala potpuno nespremnom za veliku evro scenu, tu je DJukic zakazao, nazalost! Kosovic ima potencijal ali ima odvise meku i sporu loptu u dodavanju da to cesto izgleda da je dodaje protivniku jer ga lako citaju .Mora to mnogo popraviti, inace -ne valja nista. Koliko je samo prodao lopti!?Ma, uzas za veliku scenu nedopustivo!
    A on, opet on….Jevtovic,hm….! Olako pravi faulove , nazalost, u zoni gde ne bi smeo! To mnogo kosta. On je igrac iskljucivo za domacu scenu, gde ekipa lako nadoknadi njegove teske greske.
    Djukic je i taktickom postavkom i izborom igraca za utakmicu pokazao da ne voli mnogo igru po krilima! Ja tako mislim. Ni Jankovic ni Suma nisu krilni igraci, oni su igraci srednjeg reda. Protiv iskusnih i snaznih evropskih rivala ne mozes ostati bez krila, da oni stignu i prodore spolja i igru na sredini , a bekovi ne smeju odvise da odlaze u napad jer kontre kao sto smo videli mnogo kostaju! Da smo imali ovakvog Jankovica umesto Jevtovica a brza krila sve bi bilo drugacije. Treba i definisati igru grmalja Tawambe, dobar je on u tome sto pruza ali….
    Eto, ostade samo nada da ce nas sad zreb pogledati, vratiti makar deo onog sto nam je bas zakajlao u ovoj rundi.Da li ta nada lazna videcemo. A kako vidimo, DJukic mora pronaci formule u odbrani i za krilne pozicije / Do kraja prelaznog Ika mora poraditi na dovodjenju tri cetiri igraca-asa. Makar jednog pouzdanog centarhalfa, makar jedno klasicno krilo i jednog znatno boljeg zadnjeg veznog. O odlascima najboljih ne smem ni da razmisljam!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nama treba ju :golman sa iskustvom u evropi,centarhalf x2,i klasicna 10 ka,plejmejker,a treba nam i zadnji vezni da se bolje upari sa Evertonom pa da budemo konkurentni u evropi.

    0
    0
    Odgovori
  4. Svakako da bi trebalo da se pojacamo i da umesto Leonarda dovedemo jos jednog ofanzivnog ali… Sinoc se videlo po ko zna koji put da mi nemamo golmana, stopera kao ni levog beka jer ja Miletica posebno u drugom poluvremenu nisam video.. Dzaba sto momci napred daju golove kad odbrana sve prospe.. NAPRED PARTIZAN!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter