0
Evrokupovi

FOTO: YouTube

UEFA NE PRAŠTA: Posle Partizana, Zvezde i Hajduka, kažnjen je i Vardar

Objavljeno: 02.08.17 u 17:28

UEFA nastavlja da drakonski kažnjava klubove sa Balkana. Nakon Crvene zvezde, Partizana i Hajduka iu Splita, sada je na tapetu bio makedonski Vardar.

Evropska fudbalska unija kaznila je skopski Vardar sa 55.000 evra zbog loše organizacije utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Malmea.

Šampion Makedonije je kažnjen zbog toga što je publika bacala predmete na teren, blokirala stepenice na tribinama, nepristojno se ponašala i ometala fudbalere, kao i zbog paljenja i bacanja baklji na teren, prenose lokalni mediji. Utakmica protiv Malmea je odigrana u Strumici, zbog toga što se stadion u Skoplju, Telekom arena, na kojem igra Vardar priprema za meč UEFA Superkupa.

Fudbaleri Vardara se nalaze u Danskoj, gde ih večeras očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija Lige Evrope protiv danskog šampiona Kopenhagena. Prvu utakmicu skopski tim je dobio rezultatom 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter