2
Košarka

FOTO:STARSPORT

DODIK PORUČIO VUJOŠEVIĆU: Vidimo se kada samostalna Republika Srpska bude igrala

Objavljeno: 02.08.17 u 18:03

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovina danas počinje pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a na spisku Duška Vujoševića nema nijednog košarkaša Igokee.

Draško Albijanić, Darko Talić, Nikola Gajić i Stefan Glogovac iz Igokee, otpisani su sa konačnog spiska Duška Vujoševića, a to je bio povod da se predsednik ovog kluba Igor Dodik, na Tviteru obrati selektoru košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Puna podrška momcima iz Igokee. Multietničnost na delu. Vidimo se u budućim kvalifikacijama kada samostalna Republika Srpska bude igrala– napisao je sin Milorada Dodika na Tviteru.

Igor Dodik smatra da je razlog izostanka košarkaša Igokee sa Vujoševićevog spiska verbalni sukob između njega i crnogorskog stručnjaka, koji je počeo kada je Vujošević postao selektor BiH.

Podsećamo, sukob Dodika mlađeg i Vujoševića, počeo je kada se popularni Dule obratio javnosti i napisao da ‘Bih ima oblik srca, a srce tog srca je Sarajevo’, da bi mu Dodik poručio ‘da uživa u Sarajevu, okrnjenom srcu državne zajednice BiH’.

0
0

2 Komentara

  1. Trener bez rominga i velikom sujetom samo je pokazao koliko voli Srbe…svaki posao radi samo radi novca..gde se dadoše Časovi ljubavi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter