0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PRŠTE KRITIKE: Legenda češkog fudbala razočaran i skeptičan pred revanš sa Zvezdom

Objavljeno: 01.08.17 u 00:22

Nije tako sjajna slika u redovima Sparte uoči drugog meča protiv Crvene zvezde koji se u četvrtak uveče igra u Pragu.

Spartina sezona nikako nije krenula po planu. Posle pomalo i neočekivanog poraza od Crvene zvezde (2:0), u domaćem prvenstvu prethodnog vikenda usledio je kiks i remi protiv Bohemiansa, kao i povreda skupocenog pojačanja Semiha Kaje, koji je polomio stopalo.

Danas je i definitivno postalo poznato da će on propustiti utakmicu sa srpskim vicešampionom, a na sve to usledila je i kritika legende Sparte Tomaša Repke na račun tima Andree Stramaćonija.

– Veoma je moguće da će pritisak rasti. Veoma sam zabrinut u vezi sa tim da li će proći dalje u Ligi Evrope u četvrtak. Ne kažem to kao navijač Sparte nego sam zaista zabrinut – rekao je Repka za češki ‘ISport’.

Kritikovao je i najiskusnijeg u timu Tomaša Rosickog.

– Pitanje je da li da igra od početka. Ne znam kakav je fizički, da li bi mogao da igra potpuno spremno. Takvi igrači u timu bi trebalo da budu tu, ali se bojim da to neće biti slučaj. Razočaran sam i ne znam šta da mislim – istakao je Čeh.

Jedna od stvari koja je zasmetala Repki jeste i preveliko trošenje u letnjem prelaznom roku, apostrofirajući dolazak Italijana Đakerinija.

– Mislim da je bilo dosta. Deset pojačanja, mislim da je to to. Ne mogu da zamislim da će biti još deset igrača u narednom transfer periodu. Mislim da će Den Kretinski biti razuman sa ovim – poručio je Repka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter