3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA PRODAJE: Zvezda ‘čuva’ svog najboljeg pojedinca

Objavljeno: 01.08.17 u 09:10

Posle dobrog rezultata protiv Sparte iz Praga apetiti u ‘Ljutice Bogdana’ rastu, da bi se čudo dogodilo i Zvezda pojurila Evropu potrebno je sačuvati okosnicu tima.

Ušao je Mičel Donald u istoriju Crvene zvezde kao stranac sa kapitenskom trakom protiv Sparte iz Praga i još jednom je Holanđanin pokazao da je „srce tima“. Na početku nove sezone načelan plan kluba je bio da prodaju Holanđanina, ali kako saznaje HotSport situacija se posle dobrih partija promenila i spreman je novi ugovor. Jedino eventualna ekstra ponuda za dve strane do 31. avgusta može da promeni stav čelnika crveno-belih.

Mičel Donald je do narednog juna ima važeći potpis, ali ponuđeno mu je da se odluči na produžetak od još jedne godine, a da mu mesečna plata bude povećana na 30.000 evra.

Pre mesec dana činilo se da će vezista otići u Tursku i postati član Genčlerbirligija, ali nije utanačio uslove sa ekipom iz Ankare, što je za Crvenu zvezdu bio pun pogodak. Nema dileme da je Donald stranac koji donosi razliku i potreban je za ispunjavanje ambicija u nastavku sezone.

0
0

3 Komentara

  1. Оставите Кангу,Боаћија,Доналда,Ле Талека.Они су најјачи,а и довели сте одличне играче:Јовичића,Стојковића и Радоњића.

    ИДЕМО У ЕВРОПУ⚽
    Ајмо Звездо!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter