0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Ne idemo u Atinu ‘turistički’!

Objavljeno: 01.08.17 u 12:11

Ekspedicija Partizana krenula je put Atine gde je sutra od 20.45 minuta čeka revanš meč 3. kola kvalfikacija za Ligu šampiona protiv tamošnjeg šampiona Olimpijakosa.

Loš rezultat iz Beograda (1:3) nosi se u Atinu, ali nada zadnja umire. S time se slaže i šef stručnog štaba crno belih Miroslav Đukić. Kako kaže u Atinu ne idu na kupanje i sunčanje.

– Ko ne veruje u čuda, njemu čuda ne mogu ni da se dese. Treba sanjati da bi se nešto dogodilo. Pred sobom imamo veoma ozbiljnog protivnika, ali čuda se dešavaju – rekao je Miroslav Đukić novinarima na aerodromu ‘Nikola Tesla’.

Đukić je bio jasan, nema predaje u Atini.

– Ne idemo tamo sa belom zastavom, već sa nadom da možemo nešto da uradimo. Pokušaćemo da pobedimo i da pokažemo sebi da možemo da pobedimo velikog protivnika. Ako se dobro otvori utakmica, može svašta da bude.

Cilj Partizana je napad, jer će se isto igrati tri dana kasnije u Subotici.

– Tako rano primiti gol je veliki udarac. Treba ući staloženo u utakmicu i koncentrisano. Bitno je ne praviti greške i ne davati poklone protivniku, a jedan gol bi nas vratio u igru. Moramo da igramo napadački, jer mi smo Partizan. U sledećoj utakmici, u Subotici, nećemo se braniti i zato moramo da pripremamo igrače na pobednički mentalitet. Nećemo se braniti u Grčkoj – zaključio je Miroslav Đukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter