0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KONFERENCIJA U GRČKOJ: Vulićević o tome šta mu je to Jagoš Vuković otkrio

Objavljeno: 01.08.17 u 19:38

Sutra će se na ‘Karaiskaisu’ igrati ‘drugo poluvreme’ duela Olimpijakosa i Partizana.

Posle prve utakmice u Beogradu, Grci imaju prednost od 3:1 koju će crno-beli morati da nadoknade kako bi se plasirali u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Po dolasku u Grčku, pred novinare su stala dva Miroslava, šef struke i zamenik kapitena. Miroslav Đukić gotovo da je ponovio ono što je rekao pri polasku iz Beograda, dok je Vulićević otkrio o čemu je razgovarao sa bivšim saigračem iz Vojvodine, Jagošem Vukovićem.

Sem onoga što je trener prvaka Srbije rekao o tome kako je Partizan došao da se nadigrava i nametne svoj ofanzivni stil igre, Miroslav Đukić je grčkim novinarima rekao da mu je bila čast što se pominjao kao mogući trener Olimpijakosa u periodu kada Hasi još uvek nije preuzeo šampiona Grčke.

Po svemu sudeći, ili barem po onome što je novinarima rekao, Miroslav Vulićević je u potpunosti spreman i fokusiran na to da crno-beli sutra pruže što bolju partiju:

– Olimpijakos je veliki klub, ali to što je van terena ne sme i neće uticati u sredu. Za nas je najbitniji teren. Nismo došli ovde da razgledamo svlačionice, da me neko ne shvati pogrešno, nego da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu. Čeka nas velika utakmica, imamo zaostatak, svesni smo gde smo grešili u prvoj utakmici, a mogu da obećam da smo ovde došli da skupo prodamo kožu, rekao je Vulićević.

Jedna o tema na koju je govorio jeste čovek sa kojima je nekada delio svlačionicu i igrao zajedno u odbrani Vojvodine, a sutra će stajati jedan naspram drugog.

– Kratko sam se video sa Jagošem u Beogradu, samo nam je preneo da nas čeka vruća atmosfera kao njih na našem stadionu. Teme o kojima smo razgovarali više su se ticale onoga van fudbala, rekao je zamenik kapitena Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter