0
Fudbal

KATASTROFA DRAGANA STOJKOVIĆA: Piksi ovakvo poniženje ne pamti (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.17 u 17:17

Fudbaleri Gvangžu R&F nisu uspeli da se plasiraju u polufinale FA kupa Kine, pošto su u revanš meču četvrtfinala poraženi sa nestvarnih 7:2 od gradskog rivala Evergrandea!

Ekipa našeg Dragana Stojkovića Piksija povela je sa 1:0 preko Renatinja iz penala, ali je nakon tog gola iz 8. minuta usledila katastrofa.

Prvo je Muriki poravnao u 14, da bi do 36. minuta već bilo 3:1 za Evergrande Luisa Felipea Skolarija, i to preko Alana iz Penala, a potom Murikija po drugi put, da bi rezultatsku prednost Evergrandeu u ovom dvomeču doneo Ju u trećem minutu nadoknade.

Možda ključan trenutak dogodio se u 42. minutu, kada je Čen Žižao dobio drugi žuti karton (prvi je zaradio dva minuta ranije), pa je do kraja meča R&F igrao sa igračem manje.

To su domaći iskoristili, preko Gao Lina poveli sa 5:1, da bi Zahavi smanjio na 5:2, ali to je bilo sve. Do kraja susreta još dva gola u mreži gostujućeg tima za velikih 7:2 i plasman u polufinale.

(Youtube/all football highlights)

 

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter