0
Domaći fudbal

JAVIO SE ‘ČEŠKI ŽIGIĆ’: Evo šta je legendarni Koler rekao o Zvezdi…

Objavljeno: 01.08.17 u 11:10

Posle Tomaša Repke i legendarni Jan Koler govorio je o utakmici Sparte iz Praga i Crvene zvezde koja je na programu u četvrtak od 19 časova.

‘Preteča’ Nikole Žigića istakla je da se u igri Sparte vidi neuigranost i da je to normalno kada se promeni veliki broj igrača, Koler ne vidi kako češki klub može da izbaci Crvenu zvezdu.

– To je bilo iznenađenje, nisam očekivao da će Sparta ostati bez pobede. Nakon utakmice u Beogradu, mislio sam da će ovaj meč biti bolji, ali opet smo zabrinuti, Bohemijans je zasluženo izjednačio. U timu se vidi neugiranost, igrači se ne poznaju dovoljno i ne znaju šta da igraju. Nije ni čudo, jer su mnogi od njih stigli u poslednjem trenutku. Trener je u potrazi za timom, protiv Bohemijansa su u timu bila četvorica novih igrača – istakao je legendarni golgeter Borusije iz Dortmunda.

Legendarni napadač je ocenio da Srđan Plavšić i Ben Haim mogu da pomognu Sparti u budućnosti.

– Ukoliko bismo to uspeli bilo bi od velikog značaja za igrače. Bio bih izuzetno srećan ako bismo prošli tim iz Beograda, ali ne verujem u to. Neki igrači su se podigli u odnosu na meč sa Zvezdom, bilo je nekih pozitivnih znakova. Na primer Ben Haim, to se videlo, ali isto tako i da nije u punoj kondiciji. Plavšić smenjuje dobre i loše trenutke, ali se kod njih vidi da mogu da pomognu Sparti. U ključnim trenucima utakmice protiv Bohemijansa nismo uspeli da stvorimo nijedan opasan napad – istakao je Koler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter