1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

ZVEZDA IMA NOVU METU: Crveno-beli dovode bivšeg NBA centra?

Objavljeno: 31.07.17 u 11:09

Od prelaska Koltona Ajversona u Crvenu zvezdu nema ništa, a klub sa Malog Kalemegdana se okrenuo drugim rešenjima na centarskoj poziciji.

Turski novinar Ferzu Jahjabejolu, dobro upućen u košarkaška zbivanja u Evropi, pozivajući se na svoje izvore tvrdi da je američki centar Kolton Ajverson odbio ponudu Crvene zvezde, koja se potom okrenula novom rešenju – urugvajskom centru Estebanu Batisti (34, 208).

Esteban Damijan Batista Ernandez se prošle sezone vratio iz kineske lige i potpisao za Milano, ali je brzo dobio otkaz i otputovao nazad u Kinu. Urugvajac se opet vratio u Palakanestro i  sezonu 2016/17 završio je kao igrač Venecije, s kojom je imao ugovor samo do poslednje utakmice, 20. juna. Venecija je osvojila italijansko prvenstvo, a Batista je beležio prosečno 8,2 poena i 5,3 skoka po meču.

Batista ima i NBA iskustvo jer je u periodu od 2005. do 2007. godine nastupao za Atlantu. Urugvajac je u Evropi promenio veliki broj klubova. Nastupao je za: Makabi, Fuenlabradu, Kahu Laboral, Anadolu Efes, Karšijaku, Panatinaikos, Milano i Veneciju.

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj nabraja samo Miskove igrace,pa nije valjda da ce svih 15 igraca u timu biti Miska Raznatovica,ovako mogu i ja nagadjat 🙂 ,odem na sajt beobasketa i krenem redom 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter