0
The Best Of

VREMEPLOV: ‘Braco’ se vratio kući, ali nemaju sve zvezde Bajerna lepe uspomene sa njim… Seća li se Nojer ovoga? (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.17 u 23:55

Hasan Salihamidžić je novi sportski direktor minhenskog Bajerna, a jedna od najvećih zvezdi kluba Manuel Nojer ne pamti ga po dobrom.

U danu kada se legenda bosanskog fudbala i Bajerna Hasan Salihamidžić vratio u Minhen promocijom u novog sportskog direktora nemačkog giganta, u rubrici vremeplov prisećamo se njegovog, verovatno, poslednjeg susreta na ‘zelenom tepihu’ sa aktuelnim golmanom Bavaraca, Manuelom Nojerom.

Nije u karijeri fantastičnog golmana bilo puno igrača koji su mu tresli mrežu, posebno ne defanzivaca, ali je to pošlo za nogom upravo popularnom ‘Braci’.

Salihamidžić je u svojoj poslednjoj sezoni u Bajernu, pre nego što je prešao u Juventus, bio strelac protiv Šalkea, čiji je gol tada branio upravo Nojer, tada mladi i super talentovani golman.

Desni bek je utrčao u prazan prostor i, iako iskosa sa desne strane, zakucao je loptu u mrežu mladog Nemca, na šta će ga vispreni Salihamidžić, budite sigurni, podsetiti prilikom prvog susreta u Minhenu.

Ako to već nije učinio…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter