2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZA ĐUKIĆA: Partizan oslabljen pred gostovanje u Pireju

Objavljeno: 31.07.17 u 14:53

Brazilac Leonardo se zbog povrede neće igrati u sredu protiv Olimpijakosa, njegovo mesto će verovatno pripasti Petru Đuričkoviću, koji želi da kasnije ostane u Grčkoj.

Na poslednjem treningu pred put u Atinu sa ekipom nije radio Brazilac Leonardo da Silva Souza, a iz kluba je zvanična verzija da je najbolji igrač Partizana povređen  i da nije uspeo da zaleči mišić. Trener Mioroslav Đukić je odlučio da „karioka“ ostane da se leči u Beogradu, tako da će šampion Srbije biti oslabljen protiv Olimpijakosa.Ostaje da se vidi hoće li Leonardo utanačiti odlazak iz Humske.

Kako saznaje HotSport, kormilar crno-belih je odlučio da u takmičarski pogon posle revanša protiv Buducnosti iz Podgorice vrati Petra Đuričkovića. Nišlija želi da napusti klub i ima zvaničnu ponudu iz Grcke, ali će rastanak verovatno sačekati povratak iz Pireja.

Prema planu ekspedicija Partizana sutra iza podneva stiže u Atinu, a uveče je planiran trening na stadionu „Karaiskaki“, a meč se igra u sredu od 20.45.

0
0

2 Komentara

  1. Odlazi ivice zajedno sa ovom ogavnom politickom upravom….umesto da ojacate oslabili ste partizan pred kvalifikacije za LS…otisao bleki a niko dosao nije, lea napravili kao da nije tu, a sumu doveli u minut do ponoc totalno nespremnog….ocajan prelazni rok a imao si svo vreme sveta……mislio sam da si se unormalio al ipak ti to ne mozes sto tvoja faca sama po sebi govori

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter