0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OGROMAN PEH ZA SPARTU: Česi dodatno oslabljeni dočekuju Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 31.07.17 u 23:12

Novi žestok problem za Andreu Stramaćonija i njegov tim uoči iovako teškog posla protiv Crvene zvezde u četvrtak uveče.

Ono što se u prvi mah činilo kao manji problem, ispalo je mnogo većim po Spartu, ali i olakšavajuću okolnost za Crvenu zvezdu.

Ni 0:2 iz prvog meča protiv Crvene zvezde, ni veliki kiks u domaćem prvenstvu i prosipanje bodova protiv Bohemijansa, Andrea Stramaćoni muku muči sa novom glavoboljom izazvanu povredom nosioca igre odbrane.

Turčin Semih Kaja koji je ovog leta stigao u Prag iz Galatasaraja za 2.000.000 evra doživeo je prelom stopala u pomenutom remiju protiv Bohemijansa i predstoji mu najmanje dva meseca pauze.

– Kost u stopalu je slomljena. Nesrećna i komplikovana situacija za nas, veliki maler. Kaja nikada ranije nije bio povređen – izjavio je Andrea Stramaćoni.

Potvrdom težine povrede, ono što je najvažnije za igrače, stručni štab, pa i navijače Crvene zvezde jeste da je sada definitivno da će propustiti revanš u četvrtak uveče i uslediće dodatne rotacije u defanzivnoj liniji češkog tima.

Njega bi u timu trebalo da zameni Lukaš Mareček, koji je inače po vokaciji zadnji vezni igrač, ali će prinudno u paru sa Duklom Štetinom činiti štoperski par.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter