0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

GRAN PRI: Srpkinje stigle u Nanđing

Objavljeno: 31.07.17 u 17:47
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u kineski grad Nanđing gde će se od 2. do 6. avgusta održati finalni turnir Gran Prija.

Odbojkašice su u Nandjing doputovale iz Čangšua gde su se pripremale za finalni turnir, a danas su već odradile i prvi trening, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Dobra vest za selektora Zorana Terzića je da se Sanja Malagurski, koja je imala problem sa povredom, oseća bolje.

Srbija će na finalnom turniru u Nandjingu igrati u Grupi J sa SAD i Italijom, dok će u Grupi K igrati Kina, Brazil i Holandija.

– Približava se polako fajnal-siks, privikavamo se na uslove… Mi smo fizički spremne, na nama je da ostanemo koncentrisane i dobre volje kao i do sada. Što se tiče utakmice protiv SAD, Amerikanke su dobra ekipa, brzo jako igraju, što nama odgovara. Iskreno, mislim da ćemo dobiti tu utakmicu – rekla je odbojkašica Stefana Veljković.

Srbija će u prvom kolu, 2. avgusta, igrati protiv SAD 9.00. Izabranice Zorana Terzića su slobodne u drugom kolu, dok će u trećem, 4. avgusta, igraće protiv Italije od 9.00.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter