3
AdmiralBet ABA Liga

NE TAKO BLIZU: Nemci ‘kradu’ pojačanje Zvezdi i Partizanu?

Objavljeno: 30.07.17 u 12:28

Iako su mnogi preneli da je Nikola Radičević sve dogovorio sa Crvenom zvezdom, izgleda da nije tako, posle Partizana pojavio se još jedan takmac.

Nikola Radičević je na skeneru Partizana! Nikola Radičević je blizu prelaska u Crvenu zvezdu! Izgleda da nijedna od ove dve vesti nije ni blizu realizacije. Kako Sportski žurnal prenosi, mladi plejmejker dobio je novu ponudu.

Ona glasi ‘ALBA’. Naime, Nemce vodi Aito Garsija Renses koji je prošle godine Srbina doveo u Sevilju. Sada je na 23-godišnjem plejmejkeru da odluči, Bundesliga i Evrokup ili ABA lige i Evroliga.

Podsetimo, Nikola Radičević je ovog leta nastupao za Denver Nagetse i ostavio je dobra utisak.

0
0

3 Komentara

  1. Ukrao?? Jeeini koji kradu igrace jeste cz fmp il kako gos se zove to…najnovije jankovic al posto ga je partuzan apostrofirao…koristeci drzavne resurse ponasaju se kao kabadahija, al ce zato jos vise da boli kad puknu a to je sve blize……prikazuje se sve drzimo kao pod kontrolom al je vec prilicno tanko…..jedni gde su bile pre ovih prevara i izivljavanja nad drzavnom kasom pravilnicima i zakonima a drugi tj najveca im legenda na djubriste istorije

    0
    0
    Odgovori
    • Drzavne resurse????? Decko, mi smo prodali igrace za 2 miliona pa mozemo da dovodimo. A ko vama dovodi igrace kad nemate upravu kluba? Ja cu da ti kazem. Gazda Dinamika, ujedno vas buduci poslodavac. POsto ste se fuzionisali sa njima samo sto te smete da prijavite…. a poznati ste po kvalitetnim pojacanjima ( Vrabac, Koprivica, Ratkovica, Bircevic…..) pa ce neko vama da krade skautirane igrace… Smesno…..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter