1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

VELIKI HENDIKEP: Srbija bez bitnog igrača na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 29.07.17 u 11:45

Srpski košarkaš Marko Simonović napustio je pripreme reprezentacije zbog bola u šaci i palcu desne ruke, a prema nezvaničnim informacijama sledi mu duža pauza.

Novom igraču Zenita iz Sankt Peterburga je palac desne šake imobilisan, a prvi pregledi su pokazali da ga nažalost čeka duža pauza. 

Marko Simonović se požalio na bol u šaci i palcu desne ruke, pa je sa medicinskim timom naše seniorske selekcije sa Kopaonika stigao u Beograd na dodatne preglede. Kao prva mera preduzeta je imobilizacija palca, a kada se obave svi pregledi i završi dijagnostika, biće odlučeno o načinu daljeg lečenja – navodi se u saopštenju na sajtu KSS. 

Osvajač srebrnih medalja na Svetkom prvenstvu i Olimpijskim igrama će propusti Evropsko prvenstvo, a to će predstavljati veliki hendikep za selektora Đorđevića koji je već u deficitu s krilnim igračima.

Evropsko prvenstvo je na programu od 31. avgusta do 17. septembra u Turskoj, Rumuniji, Finskoj i Izreaelu, a naša selekcija nalazi se u grupi D koja će se igrati u Istanbulu, zajedno sa Velikom Britanijom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i reprezentacijom domaćina.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter