3
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SUPERLIGA SRBIJE: Šabac pozdravio prvu pobedu Mačve u eliti

Objavljeno: 29.07.17 u 19:13

Samo jedan šut u okvir gola bio je dovoljan timu iz Šapca da dođe do prvih tri boda u ovom izdanju Superlige.

U duelu ekipa koje su prošle sezone igrali u Prvoj ligi Srbije, Mačva je sa 1:0 porazila Zemun.

Meč je rešen već u prvom poluvremenu, najzaslužniji za to je bio Bojan Matić koji je povukao kontru domaćeg tabora, sjajno kontrolisao loptu i u prvoj povoljnoj poziciji uputio udarac i savladao golmana Zemuna Marka Miloševića.


(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

Iako se nije radilo o preterano sadržajnoj utakmici, 3500 ljudi u Šapcu je uživalo u predstavi svojih fudbalera. Iako je Mačva na premijeri primila šest golova, ovoga puta se Nenad Filipović postarao da mreža ostane netaknuta sa nekoliko sjajnih reakcija, a jedan od najopasnijih pokušaja imao je Đenić, pojačanje iz Rada.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE, DRUGO KOLO

Subota:

Mačva – Zemun 1:0 (1:0)
(Matić 28)

18.00 OFK Bačka – Voždovac
19.00 Partizan – Javor Matis
20.00 Borac – Spartak Ždrepčeva krv
20.00 Čukarički – Napredak
20.00 Radnik – Vojvodina

Nedelja:

19.00 Rad – Crvena zvezda

Sreda:

16.00 Radnički Niš – Mladost Lučani

[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

3 Komentara

  1. Da, da, veoma loša utakmica! Ništa tu nije moglo da se vidi osim nemoći i izuzetne sporosti obe ekipe. Ovakav fudbal ničemu ne vodi! Ove dve ekipe niko neće doći da gleda u gostima jer su za dve klase ispod nivoa Super lige. Da sam trener ovih ekipa dobro bih se zamislio!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zaista sam razočaran kvalitetom fudbala u Šapcu. Ovakvim pristupom utakmici, vidi se da će Mačva i Zemun biti glavni kandidati za ispadanje. Mačva i Zemun kao da su bili bez trenera a ekipe su igrale fudbal sa početka ’50-tih, sporo, neborbeno, jalovo, bez termpa, bez presinga. Ovo je bila prava dekandencija fudbala. Treneri Milanović (Zemun) i Aničić (Mačva) bi dali veliki doprinos razvoju fudbala u Srbiji, kada bi prestali da se bave ovim poslom, jer ovo očigledno nije za njih!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter