0
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

SLS: Po četiri komada od Vojvođana, i Čukarički prilično ubedljiv

Objavljeno: 29.07.17 u 23:10

Na poslednje tri utakmice današnjeg programa Superlige viđeno je čak 10 golova.

Spartak je pobedio Borac sa 4:0 u Čačku, dok je istim rezultatom slavila i Vojvodina protiv Radnika, dok je rezultat meča Čukarički – Napredak bio 2:0.

Već u 14. minutu je preko Ivanovića Spartak stigao do prednosti u Čačku, da bi do kraja prvog poluvremena prednost bile duplirana zahvaljujući Nikoliću. Iako je Borac pokušao da u drugom poluvremenu promeni nešto u svojoj igri, a i tok meča koji im nije išao u korist, igrao se četvrti minut drugog dela utakmice kada je Savković povisio na razliku od tri gola. Konačan udarac je Spartaku zadao Nikolić svojim drugim golom danas.

I Vojvodina je stigla do druge pobede u Superligi ove sezone. Veoma furiozno su počeli Novosađani i za osam minuta na početku utakmice preko Subotića i Malbašića došli do 2:0. Oko 40 minuta igre je prošlo da bi gosti ponovo zatresli mrežu Subotičana, a za to se po drugi put postarao Filip Malbašić. Konačan rezultat je postavio Ovusu Bempah ponovo u finišu, samo ovoga puta je mrežu pogodio u 85. minutu.

Superliga Srbije, Vojvodina – Cukaricki 21.7.2017. Beograd, Srbija
21. Jul 2017. (credit image & photo: Nenad Mihajlovic / STARSPORT)

Danas se na Banovom brdu Igor Matić i zvanično oprostio od publike i saigrača, a ovaj veliki dan za bivšeg kapitena je dodatno uveličala pobeda Čukaričkog nad Napretkom. Drinčić je početkom drugog poluvremena doneo prednost Brđanima, Napredak je zaigrao bolje, ali je usledio hladan tuš u vidu debitantskog pogotka Puškarića u dresu Čukaričkog, za konačnih 2:0.

FOTO: FK ČUKARIČKI

– Prvo poluvreme je bilo izjednačeno, a u drugom smo mi bili bolji. Krenuli smo sa dva špica – (Ognjenom) Ožegovićem i (Ognjenom) Mudrinskim, igrali smo formaciju 4-4-2, gde su u sredini igrali (Asmir) Kajević i (Nikola) Drinčić, što je i donelo rezultat. Drina je sjajno otvorio drugo poluvreme, postigao je evrogol, sigurnonajlepši gol kola. To nam je dodatno ulilo samopouzdanje, rekao je Nenad Lalatović posle osvojenih prvih bodova ove sezone.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE, drugo kolo

Subota:

Mačva – Zemun 1:0 (1:0)
(Matić 28)

OFK Bačka – Voždovac 0:3 (0:0)
(Filipović 63, Putničanin 88, Mašović 90)

Partizan – Javor Matis 2:1 (1:0)
(Đurđević 7, Suma 85 – Milović 89)

Borac – Spartak Ždrepčeva krv 0:4 (0:2)
(Ivanović 14, Nikolić 37, 56, Savković 49)

Čukarički – Napredak 2:0 (0:0)
(Drinčić 46, Puškarić 61)

Radnik – Vojvodina 0:4 (0:2)
(Subotić 9, Malbašić 17, 55, Ovusu Bempah 85)

Nedelja:

19.00 Rad – Crvena zvezda

Sreda:

16.00 Radnički Niš – Mladost Lučani

[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter