4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVI TRANSFER NA POMOLU: Bivši košarkaš Partizana na meti Crvene zvezde!

Objavljeno: 29.07.17 u 10:00

Nakon što je Međunarodna košarkaška federacija skinula Crvenoj zvezdi zabranu registrovanja novih igrača, klub sa Malog Kalemegdana je angažavao Marka Kešelja, a na dobrom je putu da u svoje redove dovede još jednog bivšeg reprezentativca Srbije.

Kako HotSport saznaje, na meti crveno-belih je bivši košarkaš Partizana Đorđe Gagić. Srpski centar je bio želja Crvene zvezde i 2015. godine, ali je tada odlučio da odbije ponudu kluba sa Malog Kalemegdana i da se iz Partizana otisne u inostranstvo. Da li će se Gagić iz drugog pokušaja vratitiu klub u kojem je ponikao, ostaje da se vidi.

Đorđe Gagić (26, 210 cm) je od odlaska iz Partizana nastupao za turski Gacijantep, italijanski Brindisi, španski Tenerife i beloruski Minsk, a poslednji klub za koji je igrao je Istanbul Bujukšehir.

Gagić je bio član seniorske reprezentacije Srbije koja je nastupala na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2013. godine, a iste godine osvojio je i bronzanu medalju na Letnjoj univerzijadi u Kazanju.

0
0

4 Komentara

  1. Strasno ako je to pojacanje pod kosem za EL. A bio je nase pojacanje dok je bio kod malog komsije…..Predsjednice s’ cim to idemo na EL.?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter