0
Evropske lige

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NOVI POSAO: Srbin zauzeo kormilo prvaka Estonije

Objavljeno: 29.07.17 u 23:30

Aleksandar Rogić potpisao ugovor sa Infonetom do kraja 2018. godine.

Sticao je iskustvo kao sardnik Radomira Antića u selekciji Srbije i klubovima iz Kine, potom epizodu u Partizanu i reprezentaciji Gane, a od danas je Aleksandra Rogić postao šef strucnog štaba Infoneta. Mladi stručnjak je preuzeo šampiona Estonije i potpisao ugovor do kraja 2018. godine.

– Posle ispadanja iz Evrope i slabijih rezultata klub je odlučio da promeni trenera, a prihvatio sam se zadatka i debitovaću na klupi 4. avgusta, počeo je priču za HotSport Rogić.

Sezona je odmakla i završava se krajem oktobra tako da će Srbin odmah po dolasku u Estoniju morati da se uhvati u koštac sa obavezama koje ga tamo čekaju i što pre napravi konkretne poteze u timu koji će mu doneti uspeh.

– Prošla sezona je bila sjajna sa tri trofeja. Pored duple krune osvojen je i Super Kup, ali je trenutni zaostatak veliki tako da nam predstoji da obezbedimo treće mesto, koje donosi sledećeg leta nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope, nastavio je mladi trener.

Rogić želi da bude uspešan na novom poslu jer je Infonet trenutno prava prilika da pokaže sav svoj raskošni talenat što se obavljanja ovog posla tiče.

– Znam kakva su očekivanja, a vremena nema mnogo do nastavka šampionata. Nisam još formirao stručni štab, ali je najvažnije da sledećeg petka start bude uspešan, zaključio je Rogić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter