2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE KRAJ: Zvezda se interesuje za još jednog bivšeg igrača Partizana, i to Amerikanca?! (FOTO)

Objavljeno: 29.07.17 u 18:51

Nakon što je isplatila dug prema Galu Mekelu, Zvezda je počela da gradi tim koji će igrati sledeće sezone na četiri fronta.

Crvenu zvezdu je juče pojačao Marko Kešelj, danas se pojavila informacija da je blizu dolaska Đorđe Gagić, nekadašnji centar Partizana, a po novim informacijama, interesi Zvezde se vezuju za još jednog bivšeg igrača crno-belih.

Radi se o Oliveru Lafajetu, iskusnom organizatoru igre koji je protekle sezone nosio dres Unikahe. Turska publika je imala priliku da ga upozna kada je igrao za Anadolu Efes, a odlični poznavalac tamošnje i evropske košarke uopšte, novinar Fersu Jahjabej, je dao informaciju da se Crvena zvezda raspituje za iskusnog Amerikanca.

FOTO: STARSPORT

Ako klub sa ‘Malog Kalemegdana’ ne požuri, Oliver Lafajet bi mogao da pođe put Italije i to u Virtus Bolonju koja takođe želi da angažuje ovog košarkaša.

Lafajet je prvu evropsku sezonu imao u Partizanu nakon epizode u Boston Seltiksima, potom je igrao za Prokom, Žalgiris, Valensiju, Olimpijakos, Armani i još nekoliko evropskih ekipa.

0
0

2 Komentara

  1. Uvek su imali dobar skauting , i u fudbalu i u košarci. Ono što Partizan hoće ili su već bili u Partizanu, to oni dovode od državnih para jer se može.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter